Alfa Romeo Spider 2.0

Spezifikationen

Preis

€ 21.900,-

Bouwjaar​

02-1993

Km stand​

72.040

Brandstof​

Benzin

Körperarbeit

Cabrio

Anzahl der Türen

2

Farbe

Verde Inglese

Interieur

Leder & Alcantara beige

Übertragung

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

5

Leistung in PS

117

Mehrwertsteuer / Marge

Margin
Teilen Sie auf facebook
Delen op Facebook

bijzonderheden

In “Verde Inglese” …. la machina piu bella!

Want de allermooiste is dit zeker! In de extravagante kleur is deze Alfa Romeo een absoluut summum. De schitterende contrasterende bekleding met tonneau cover voor de cabrioletkap. Een schitterend classic Nardi stuurwiel, een super rijke uitstraling.

Zoals de foto’s tonen, zo is deze ook qua kwaliteit. Prachtige strakke carrosserie zonder gebruikssporen. De auto staat nog volledig in zijn eerste lak. Het geeft aan dat de vorige eigenaren er extreem spaarzaam mee zijn omgesprongen. Uiteraard voorzien van een origineel onderhoudsboekje (aanvullende onderhoudsfucturen van onderhoud ter inzage) waarin te zien is dat deze auto nieuw in Frankfurt geleverd is. Sinds 2000 op nederlands kenteken en langdurig van de vorige eigenaar. Zo willen wij ze zien.

Een buitengewone kwaliteit!


					

opties en accessoires

  • Elektrische Fensterheber
  • 15 "Leichtmetallfelgen
  • Servolenkung
  • Windvanger

Auf der Suche nach etwas Besonderem?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf

Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 

CORONA UPDATE

Belt u even voor bezichtiging van een gewenste auto. Dat kan na telefonisch overleg georganiseerd worden. Wij zien ook de noodzaak dat u mobiel moet blijven. Na overleg zetten wij de auto buiten zodat u op uw gemak en in alle ruimte de auto kunt bekijken. Gelieve altijd even van te voren bellen zodat wij de auto van uw keuze alvast royaal kunnen opstellen.

Chat openen