Alfa Romeo RZ

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

Spezifikationen

Preis

€ 89.900,-

Bouwjaar​

11-1995

Km stand​

48.902

Brandstof​

Benzin

Körperarbeit

Cabrio

Anzahl der Türen

2

Farbe

Nero 601

Interieur

Leder bordeaux

Übertragung

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

5

Leistung in PS

207

Mehrwertsteuer / Marge

Margin
Teilen Sie auf facebook
Delen op Facebook

bijzonderheden

De Alfa Romeo Roadster Zagato die op basis van “Il Monstro”, de SZ, gebaseerd is.

Dat deze auto handgebouwd bij Zagato is en typische Zagato details bezit is overduidelijk. Kijk eens naar de bulten achter de voorstoelen, als zijnde een knipoog naar de “dubble bubble” die Zagato veel in hun designs toepasten. Op het eerste gezicht een gelijke auto aan zijn gesloten broer de SZ. Toch zijn er veel details die verschillen; een hogere voorspoiler om meer bodemvrijheid te krijgen, gewijzigde motorkap, donkere achterlichtunits. Ook zijn de carrosseriepanelen dunner gemaakt om zo het meergewicht van slechts 150kg te beperken t.o.v. de gesloten versie.

Een transaxle configuratie voor een ideale gewichtsverdeling. De 3.0 V6 met 207pk geeft wellicht de mooiste symphonie van alle motoren ooit! Met een koppel van minimaal 230Nm tussen 2500/6000 toeren is er altijd ruime trekkracht voorhanden en maakt deze motor extreem smeuïg. Het prettige schakelen en de achterwielaandrijving maken het karakter van deze Alfa.

Met een totale productie van slechts 278 stuks is dit een zeldzaamheid en een echte Zagato!

Deze auto is in absolute topconditie en voorzien van een Nederlandse registratie. Volledige documentatie met onderhoudsboekjes, certificaat van echtheid, instructieboekje, lederen tassen set, autohoes….

 

opties en accessoires

Auf der Suche nach etwas Besonderem?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf

Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 

Chat openen