Alfa Romeo RZ

Kategorie:


Verwenden Sie Ihre Pfeiltasten, um durch die Bilder zu scrollen.

Spezifikationen

Preis

€ 89.500,-

Baujahr

11-1995

Kilometerstand

48.902

Kraftstoff

Benzin

Körperarbeit

Cabrio

Anzahl der Türen

2

Farbe

Nero 601

Interieur

Leder bordeaux

Übertragung

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

5

Leistung in PS

207

Mehrwertsteuer / Marge

MarginTeilen Sie auf facebook


Teile dieses Auto

  • Für weitere Informationen oder Kontakt mit Jac & Co, hier klicken.

Angaben


De Alfa Romeo Roadster Zagato die op basis van “Il Mostro”, de SZ, gebasseerd is.

Dat deze auto bij Zagato gebouwd is en typische Zagato details bezit is duidelijk. Kijk eens naar de bulten achter de voorstoelen, als zijnde een knipoog naar de “dubble bubble” die zij veel in hun dagen toepasten. Op het eerste gezicht een gelijke auto aan zijn gesloten broert SZ. Toch zijn er veel detail verschillen; een hogere voorspoiler om meer bodemvrijheid te krijgen, gewijzigde motorkap, donkere achterlichtunits. Ook zijn de carrosseriepanelen dunner gemaakt om zo slechts 150kg zwaarder te zijn dan de gesloten versie.

Een transaxle configuratie voor een ideale gewichtsverdelen. De 3.0 V6 met 207pk geeft wellicht de mooiste symphonie van alle motoren ooit! Met een koppel van minimaal 230Nm tussen 2500/6000 toeren is er altijd ruime trekkracht voorhanden en maakt deze motor extreem smeuig. Het prettige schakelen en de achterwielaandrijving maken het karakter van deze Alfa.

Met een totale productie van 278 stuk een zeldzaamheid, een echte Zagato!

Deze auto is in absolute topconditie en voorzien van een nederlandse registratie. Volledige documentatie met onderhoudsboekjes, certificaat van echtheid, instructieboekje, autohoes….

 

Optionen und Zubehör


Auf der Suche nach etwas Besonderem?


Ein breites Netzwerk in den Niederlanden und im Ausland, gutes Zuhören, genaue Beobachtung des Marktes. Dies sind nur ein paar Faktoren, die benötigt werden, um ein einzigartiges Auto zu finden. Gerne helfen wir Ihnen dabei. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf


Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 


Menü schließen