Tesla Model 3 AWD Performance

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

Bouwjaar

08-2019

Km stand

27.460

Brandstof

100% Elektrisch

Carrosserie

Sedan

Aantal deuren

5

Kleur

Antraciet metallic

Interieur

Zwart leer

Transmissie

Automaat

Aantal versnel.

Geen

Vermogen in pk

490

BTW/marge

BTWShare on facebook


Deel deze auto


Bijzonderheden


Eerdaags te zien deze ultieme Lambo Killer!! Gewoon met je kids op de achterbank en dan bij een stoplichtsprintje alle supercars het snot voor de ogen rijden! Met een 0-100 km/uur in 3,4 seconden rij je alles en iedereen helemaal zoek. En met een WLTP range van 530 km kan je dit trucje best vaak doen, totdat ze op de achterbank wel erg misselijk beginnen te worden…

Het betreft hier de Performance uitvoering, wat de top is binnen de Model 3 range. Zo onderscheidt hij zich van de andere modellen door o.a. 20″ velgen, rode grotere remklauwen, spoiler op de achterklep. En uiteraard alle andere goodies die het rijden in een Tesla zo heerlijk relaxed maken.

Opties en accessoires


Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen.