Mercedes SLR McLaren

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

€ 319.000,-

Bouwjaar

07-2006

Km stand

16.308

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

2

Kleur

Crystal Antimon Grau

Interieur

Exclusiv Nappa Tobaccobraun

Transmissie

Automaat

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

625

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto


Bijzonderheden


De Mercedes 300 SLR uit de jaren ’50 werd in 2004 opgevolgd….

De doelgroep die een Porsche Carrera GT te open vond, een Ferrari Enzo te opzichtig, die kozen voor een SLR McLaren. Solide, kwaliteit, puur en extreem afgewerkt. Deze in Crystal Antimon Grau een zeer zeldzame kleur en totaal anders dan een zwarte of zilveren. Het interieur is verfijnd en uniek in Exclusiv Nappa Tobaccobraun met zwarte stiksel. Optie daarbij het SLR-logo in de kopsteunen van deze carbon zetels die tevens electrisch te verstellen zijn. Het tweekleurige stuurwiel is een gepaste keuze.

Schitterende 19″ lichtmetalen met daarachter goudkleurige remklauwen. De carbon keramische remschijven behoren bij een topsnelheid van 334km/h…. De keuze Sport, SuperSport of Race bepalen de schakelgangen van de automatische versnellingsbak.

Met 625pk /460kw en een koppel van 780Nm behoort deze tot de supercar -categorie oftewel een Formule 1 auto voor straatgebruik. Mercedes Benz ontwikkelde deze auto met een middenmotor; een 5.439cc V8 met compressor. Wat een waanzinnig geluid tijdens het starten en het rijden. McLaren ontwikkelde de monocoque carrosserie die de auto extreem stevig maakt en dat beseft de rijder direct bij de eerste hobbel of bocht. Dat komt mede doordat de carrosserie geheel van carbon is. Zoals bij de Formule 1 is de onderzijde geheel glad… vandaar dat de uitlaten aan de zijkanten net achter de voorwielen naar buiten komen.

In deze samenstelling was de nieuwprijs in Nederland zo’n € 645.000,-. Dit is een duits geleverd exemplaar waarbij het onderhoud is uitgevoerd door uitsluitend de Maybach/McLaren/AMG dealer. Daarbij is de laatste grote (engine-out) service recent uitgevoerd.

 

 

Opties en accessoires


Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen.