Maserati GranSport 4.2

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

Bouwjaar

07-2005

Km stand

153.227

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

2

Kleur

Blu Mediterraneo

Interieur

Leder & Tex Grigio

Transmissie

Semi-automaat

Aantal versnel.

6

Vermogen in pk

401

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto

 • Voor meer informatie of contact met Jac & Co, klik hier.

Bijzonderheden


Een van de meest fraai klinkende Maserati’s GranSport ooit…..

Een top onderhouden GranSport getuige de volledige onderhoudshistorie met alle boekjes en onderhoudsbonnen. Dat is bijzonder. Hoe bijzonder? ….. eur. 37.336,- ( eur. 13.662,- afgelopen 4 jaar) aan onderhoudsfacturen compleet en inzichtelijk. Bij welke andere is het zo overzichtelijk? Deze auto is danook van een Maserati-fanaat afkomstig.

Tijdens de presentatie van de GranSport liet Maserati deze Coupe fotograveren voor het Casino in Monaco. Inderdaad in de kleur Blu Mediterraneo…. dat beeld heeft mij nooit meer losgelaten. Een Countach 5000S in het zwart met gouden velgen of de een witte TestaRossa waren de aanvoerders in mijn persoonlijke lijstje. Maar deze GranSport stond opeens op nr.1!

Dit exemplaar werd nieuw geleverd door Ferrari/Maserati-dealer garage Franchorchamps in Belgie. In 2012 verhuisde de auto naar Nederland. De onderhoudshistorie vanaf nieuw is aanwezig; onderhoudsboekje en alle facturen. Het onderhoud is minutiues uitgevoerd en daarom is er nooit bespaard. Zo is de koppeling met F1 pomp recent vervangen en geeft 93% aan, de achterbanden nieuw, de aircopomp vervangen, de dynamo preventief vernieuwd…. Gewoon gedaan om er nog heel lang van te kunnen genieten!

Het rijden is met geen andere exoot te vergelijken. Of wel? De motor, afkomstig van de F430, laat zich soepel bewegen. Het geluid klinkt elegant en een tikje brutaal. Zodra de knop “Sport” wordt ingedrukt verandert de wereld. Die stylvolle symphonie verandert in Heavy Metal en we hebben hier een hardcore sportbolide. Zou ik hem vergelijken met een Scuderia? Misschien wel…. Daar dit een eerste serie GranSport betreft, heeft deze auto nog de volle scherpte in zich waarop deze auto ontworpen is. Later verschenen ook de iets aangepaste versies die geschikt waren voor de export naar Amerika. Een zeldzaamheid met  2.432 stuks geproduceerd. Om een gevoel daarbij te krijgen; Ferrari F40 1.337stuks.

 

Opties en accessoires


 • ABS en MSP (Maserati Stability Programm)
 • Airconditioning automatisch
 • Audiosysteem Auditorium hifi
 • Cruise control
 • Electrische ramen
 • Electrisch verstelbare en inklapbare buitenspiegels
 • Electrisch verstelbare voorstoelen met memory best.

 • Leder en Tex bekleding
 • Parkeersensoren
 • Sportinstelling chassis, schakelen en uitlaatsysteem
 • Stoelverwarming
 • Xenon

Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Graag helpen wij u daarbij. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 


Sluit menu