Jaguar XJ6 3.0 Automaat

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

Bouwjaar

06-2003

Km stand

58.000

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Sedan

Aantal deuren

4

Kleur

British Racing Green

Interieur

Leder Biscuit

Transmissie

Automaat

Aantal versnel.

6

Vermogen in pk

240

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto


Bijzonderheden


In 2003 kwam Jaguar met de nieuwe XJ (X350). De grote winnaar….. een aluminium carrosserie.

En daar werd deze XJ direct een begerenswaardige auto. Met slechts 1508kg heeft de auto zoveel voordelen t.o.v zijn voorganger; het rijgedrag, de lagere wegenbelasting, een zeer schappelijke brandstofconsumptie… maar ach, daar praat een gentleman eigenlijk niet over. British Racing Green, Biscuit leder, Old English Oak en een zijdezachte zescylinder zijn de zaken die men wil laten zien.

Met slechts 58.000km en direct van de eerste eigenaar afkomstig. Dat is een combinatie die zelden gezien wordt. Voor een prachtige zondagsrit of om dagelijks in te zetten. Met een nieuwprijs van zo’n € 100.000,- nu een bereikbare en verantwoorde financiele keuze.

Opties en accessoires


Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Graag helpen wij u daarbij. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 


Sluit menu