Fiat Panda 4×4 Country Club

Categorie:

Specificaties

Prijs

Bouwjaar

01-1993

Km stand

95.515

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Hatchback

Aantal deuren

3

Kleur

Blauw metallic

Interieur

Stof

Transmissie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto
  • Voor meer informatie of contact met Jac & Co, klik hier.

Bijzonderheden

De beste 4×4…… wellicht is dat wel deze Fiat Panda. Door Steyr-Puch Oostenrijk gebouwde Panda met de robuuste 4-wielaandrijving. Geen terrein is hem te gek. En dat is de reden dat hij zo populair is in de bergen van Oostenrijk en Italië. Sterker nog, de classic Panda wordt met enige regelmaat compleet gerestaureerd om weer een nieuw leven te geven!

Een Panda restaureren? Natuurlijk, de techniek is robuust en eenvoudig, de onderdelen ruim aanwezig. Dit exemplaar is volledig onder handen genomen. De lak is weer fris en strak, het interieur keurig, het onderstel gereed voor de toekomst, nieuwe distributieriem en nieuwe Pirelli banden.

Is zo’n Fiat al voordelig in het rijden en onderhoud. Dit exemplaar mag u rijden volgens het kwarttarief; u betaalt slechts een kwartaal wegenbelasting!

 

Opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Graag helpen wij u daarbij. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 


Sluit menu