Alfa Romeo Sud Sprint Veloce 1.5

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

€ 10.900,-

Bouwjaar

07-1981

Km stand

98.500

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

3

Kleur

Rosso Alfa

Interieur

Velours beige

Transmissie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

95

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto

  • Voor meer informatie of contact met Jac & Co, klik hier.

Bijzonderheden


In 1981 werd deze Alfa Sud Sprint 1500 Veloce geleverd aan de eerste italiaanse eigenaar. De auto verbleef danook tot zeer recent in Italië waar wij deze auto van onze relatie mochten overnemen….

In de enige echte kleurstelling “Rosso” met de chroom-bumpers straalt deze elegantie uit. De carrosserie is in het verleden opnieuw gelakt en goed te zien dat er zeer nauwkeurig met de auto is omgesprongen. De foto’s zeggen alles…

Vlak voordat wij deze Sprint naar Nederland reden zijn de puntjes op de “i” gezet om volledig van de auto te genieten gedurende 1.600km. Hij rijdt, remt, schakelt en klinkt geweldig.

De auto wordt verkocht met italiaanse documenten. Wilt u met deze Sprint op nederlands kenteken gaan rijden, dan kunnen wij u daarbij helpen. Voor de buitenlandse koper kunnen wij ook het transport binnen Europa organiseren.

Opties en accessoires


Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Graag helpen wij u daarbij. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 


Sluit menu