Speci­ficaties

Prijs

€ 24.900,-

Bouwjaar​

06-1970

Km stand​

2.493 afgelezen

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Sedan

Aantal deuren

4

Kleur

Bluette 327

Interieur

Stof Grigio

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

85

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Alfa Romeo Giulia 1300 TI

Prijs

€ 24.900,-

Bouwjaar​

06-1970

Km stand​

2.493 afgelezen

Brandstof​

Benzine

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Alfa Romeo Giulia 1300TI in Bluette…. wat een schoonheid.

Als het rijden net zo betoverend is als de uitstraling, wat zou er dan nog beter kunnen? Nou, een super originele auto met de juiste patina. Het zorgt voor de juiste ziel in de auto. Want hij is maar één keer origineel! Dat betekent uiteraard zeer lichte sporen van de tijd en gebruik. Maar de eerste aanblik zegt voldoende, een glasheldere kwaliteit!

Die kleurstelling “Bluette” is buitengewoon. Het iets verlaagde chassis met de bredere tijdsgetrouwe velgen geven hem niet alleen de allerbeste “looks” maar ook een strakker rijgedrag. Rijden met deze Giulia is danook briljant. Hij loopt fantastisch, schakelt perfect doordat de auto keurig is onderhouden/bijgehouden. De afgelezen tellerstand van 02.493 op de teller die tot 99.999 telt zal werkelijk zo’n 102.493km zijn.

Het interieur is zowaar smetteloos te noemen. Duidelijk altijd in handen geweest van de juiste bewaarders. Staande pedalen typerend voor deze serie met het fraaie stuurwiel en klokken.

De auto is voorzien van een nederlands kenteken en staat gereed om van te genieten. Bezichtiging uitsluitend op afspraak.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door