Alfa Romeo 75

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

€ 6.950,-

Bouwjaar

08-1985

Km stand

99.463

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Sedan

Aantal deuren

4

Kleur

Azzurro AR371

Interieur

Beige stof

Transmissie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

110

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto

  • Voor meer informatie of contact met Jac & Co, klik hier.

Bijzonderheden


Een volbloed Alfa Romeo…. achterwiel aangedreven en daardoor de laatste echte Alfa? Qua rijden een beleving die je alleen bij een klassieke Alfa Romeo ervaart.

In 1985 aan de eerste eigenaar uitgeleverde 75 die tot zeer recent bij diezelfde persoon is gebleven. Dat hij er zuinig op was is alleen al te zien aan het originele plastic dat vanaf nieuw op de bodem ligt. Als Alfa-clublid wilde je geen opmerkingen op jouw auto hebben. Daarvan was de vorige eigenaar bewust en heeft de Alfa extreem goed bijgehouden. Zit er dan helemaal niets aan? Jawel, een minimaal krasje op het rechterachterscherm, een haaltje in een wieldop en…. eigenlijk verder geen opmerkingen.

Zou ik graag een 75 met 3.0 V6 hebben? Tja, niet te versmaden natuurlijk. Maar hoe bizar prettig en gretig rijdt deze 1.6! Zoals de 75 ooit bedacht is. Schakelen doet deze waanzinnig goed. De rit vanuit Italie naar Nederland was danook een heerlijke. Het geluid, de soeplesse, het directe schakelen, de directheid van het onbekrachtigde stuurwiel…

De auto is voorzien van Italiaanse kentekendocumenten, origineel instructieboekje en onderhoudsboekje, twee sleutels. Wij willen u graag assisteren met de invoer voor een nederlands kenteken bij de RDW. Of doet u dat zelf en begint daar het plezier van het bezit van deze klassieker…

 

Opties en accessoires


Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Graag helpen wij u daarbij. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 


Sluit menu