Speci­ficaties

Prijs

€ 14.900,-

Bouwjaar​

06-1986

Km stand​

9.125

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Hatchback

Aantal deuren

5

Kleur

Luci di bosco metallizzato

Interieur

Panno beige

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

BTW / marge

Delen op Facebook

Alfa Romeo 33 1.5

Prijs

€ 14.900,-

Bouwjaar​

06-1986

Km stand​

9.125

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

9.125 kilometer origineel…..

In Luci di bosco metallizzato een schitterende klassieke en stijlvolle uitstraling. De beige bekleding met bruine accenten passen perfect. Wellicht het mooiste stuurwiel dat Alfa Romeo leverde en dat waanzinnige dashboard geven de juiste ambiance.

Naast de originele aankoopfactuur uit 1986, vertelt het “Certificato Di Origine” dat de auto op 7 maart geproduceerd is met als bestemming Zweden. Dat komt overeen met diezelfde aankoopfactuur en de kentekendocumenten behorende bij deze 33.

De ultra lage kilometerstand is aan de hele auto af te lezen. Bekleding onaangetast, knopjes allen perfect, dakhemel strak, motorruimte perfect schoon en nagenoeg ongebruikt. Rijden is overigens een beleving. Qua sound is zo’n boxer zeer specifiek, levendig zelfs. Hij reageert vel op het gaspedaal, schakelt als nieuw en remt briljant. Een auto die ondanks zijn lage kilometerstand duidelijk met enige regelmaat warm is gereden.

Foto’s zijn overtuigend genoeg. U ziet direct dat deze Alfa Romeo 33 1.5 S.L. een zeldzaamheid is. Wij waren bij onze eerste ontmoeting met deze bolide direct overtuigd.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door